Dekktjenester

Våre folk hjelper deg med alt som handler om dekk og hjulutrustning! Fra dekkhotell, reparasjon av hjul og hjulskift, feilsøk, dekkskift – til å sørge for at bilen bruker mindre drivstoff. Og viktigst av alt; sørge for at dekkene dine gir deg en trygg og god kjøreopplevelse.

Kjekt å vite om dekk

  • Undersøk dekkene jevnlig
  • Ikke kjør videre med skader
  • Søk hjelp hvis du merker skader
  • La fagfolk ta seg av jobben
N

Dekkhotell

Vi gjør hjulskift, vasker og kontrollerer dekkene grundig før vi sørger for trygg innendørs oppbevaring. Når vi kontrollerer dekkene sjekker vi også mønsterdybde, holdbarhetstid på dekkene og lufttrykk. Det er kun fagfolk som monterer og demonterer dekk hos oss.

Pris for skift, vask, kontroll og lagring fra 1290,- per sesong. 

N

Hjulstilling

Jevnlig kontroll av hjulstillingen gjør at du slipper ujevn slitasje og kort levetid på dekkene. Vi har avanserte måleinstrumenter og gjør nødvendige justeringer slik at du kan kjøre trygt.

Pris for 4-hjulskontroll og justering fra 1990,-

N

Hjulskift

Det er viktig at hjulskift gjøres korrekt. Vi sørger for riktig lufttrykk og riktig moment på hjulbolter.

Vi tar den tunge jobben for deg.

Pris fra 500,-

Pass på dekkene dine

Feil oppbevaring reduserer levetiden og kvaliteten

Det er tre viktige ting du bør tenke på når du skal lagre dekk:

Varme

Ideell temperatur ved lagring er 10-15 grader. Dersom de lagres ved temperatur over 25 grader, vil gummien tørke og sprekke opp.

Lys

Sterkt sol- eller lampelys (UV-stråling) gjør at gummien eldes raskere, blir hardere og mister derfor bremsegrep og sidegrep. Gjelder spesielt nordiske vinterdekk som er avhengig av myk gummi.

Fuktighet

Unngå å lagre dekkene på fuktige steder. Fuktigheten bør ikke være så høy at dekkene ser fuktige ut – og de bør ikke ligge ute i regnet.

 

Piggfrie dekk har dårligere egenskaper enn sommerdekk på våt asfalt. Piggfrie dekk anbefales derfor ikke brukt i sommerhalvåret.

NB!

Unngå at dekkene kommer i kontakt med løsemidler, oljer og fett – det kan gi skader. Ikke la dekkene ligge i klem og ikke slipp de ned fra større høyder enn 1,5 meter.

Skifte av hjul - Easy dekksenter